bvwdesign


Spring er uit op het net… met een website van BVW Design, Gent: state of the art en toch betaalbaar

Op zoek naar een expert die uw bedrijf en producten in de picture kan zetten als geen ander? Vertrouw op de knowhow van BVW Design uit Oost-Vlaanderen!

Een betaalbare website om volop te scoren

Als u uw producten en diensten in de kijker wilt zetten, dan laat u dat maar best over aan een partij die van wanten weet… bijvoorbeeld aan een professionele webdesigner zoals ons bureau, BVW Design uit Sint-Martens-Latem bij Gent. Het spreekt voor zich dat elke samenwerking tussen BVW Design en de klant gebaseerd is op een uitgebreide briefing én grondig overleg. Eens wij alle info hebben over uw bedrijf, projecten en diensten, gaan wij aan de slag. Wij bouwen een website volgens uw specifieke behoeften met de kleuren, foto’s en lettertypes van uw keuze. Als u dat wenst, creëren we ook een sprekend logo dat blijft hangen en dat het potentieel heeft om mettertijd uw eerste visitekaartje te worden.

Uw bedrijf in de kijker op elk platform dankzij een responsive design

Tegenwoordig mag digital marketing inderdaad niet ontbreken in uw bedrijfsstrategie. En dat impliceert een kwalitatieve aanwezigheid op het internet, met een website die zonder veel poeha meteen to the point komt. Die klaar en duidelijk zegt waarvoor uw bedrijf staat, welke voordelen u uw klanten biedt. Want als uw boodschap eenvoudig, eerlijk en transparant is, hebt u de meeste kans om te scoren. Wat scoren? Klikken, bezoeken op uw website en uiteindelijk ook bestellingen en aankopen. Dat is immers het ultieme doel van uw online presence, niet?

Naast de inhoud van uw boodschap, zorgt BVW Design er ook voor dat uw website gebruiksvriendelijk is en aantrekkelijk oogt op elk platform. Op desktop, tablet of smartphone, de lay-out en functionaliteiten van uw website worden door de ervaren professionals van BVW Design aangepast aan elk scherm. Het succes van uw website hangt immers enerzijds af van de look and feel, maar anderzijds evenzeer van het gemak waarmee hij te raadplegen is én van de efficiëntie en relevantie van de zoekresultaten.

Beveilig uw website met een SSL-certificaat, het loont

ContactWilt u uw klanten nog een waardevolle dienst verlenen? Kies dan voor de effectieve beveiliging van uw website met een SSL-certificaat. Bij BVW Design geven we u graag uitleg over de verschillende SSL-certificaten, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken.

Een SSL-certificaat biedt het voordeel dat de data die uw potentiële klanten en bezoekers op uw website uitwisselen beveiligd zijn en niet kunnen onderschept worden. Dat maakt uw site betrouwbaar voor de gebruiker. Bovendien wordt u daarvoor ook beloond, want Google geeft beveiligde websites een hogere ranking in de resultatenlijst.Ga voor een optimale online communicatie met een betaalbare en goed presterende website van BVW Design uit Sint-Martens-Latem!  Contacteer ons voor meer info!

Een professional zorgt voor een optimale webhosting.

Huisstijl nodig voor een nieuw bedrijf? Maak snel een afspraak en wij maken het beste voor u!