bvwdesign

Webshop laten maken

Jij wilt ook graag een professionele website laten maken? Dan ben je zeker niet de enige. Steeds meer bedrijven zijn op zoek naar manieren om zoveel mogelijk op te vallen op het internet. Door middel van een goede webshop weet je zeker dat je de klant optimaal zal benaderen.

Een goede webshop zorgt ervoor dat de klant veel eenvoudiger de juiste producten kan bestellen binnen het bedrijf. Bij ons ben je aan het juiste adres voor een webshop laten maken in Gent.

Wat is het belang van een goede webshop? En waarom ben je bij ons aan het juiste adres voor deze webshop? Tijd om daar achter te komen, zo weet je precies wat je te wachten staat!

webshop gent

Een online wereld – steeds meer webshops

De term eCommerce verwijst naar het proces van het online kopen en verkopen van goederen en diensten. Naast het feit dat bedrijen hun bestaande klanten beter kunnen bedienen door het winkelen voor hen gemakkelijker te maken, kan een online webshop bedrijven in staat stellen om totaal nieuwe doelgroepen te vinden. Dit zijn mensen in andere steden, of zelfs mensen in totaal andere landen. Zowel kleine bedrijven als grote bedrijven kunnen profiteren van het integreren van eCommerce in hun bedrijfsstrategie. Zoals elke digitale technologie is ook eCommerce snel vooruitgegaan. Vanaf de jaren negentig begon eCommerce zich te richten op een consumentenmarkt en begonnen online webshops online op te duiken.

Iedereen weet dat een winkel zonder klanten snel zal sluiten. Dat geldt ook voor onlinewinkels. Gelukkig kopen mensen meer dan ooit via het internet. Uit gegevens blijkt dat 80% van de mensen met internettoegang een aankoop online heeft gedaan, en 67% van de millennials (generaties die ruwweg tussen de jaren ’80 en ’90 zijn geboren) winkelt liever online dan in de winkel. Feit is dat jongeren de voorkeur geven aan online winkelen. Dit is een percentage dat waarschijnlijk alleen maar zal toenemen in de komende jaren. Bedrijven moeten boven op deze trends zitten als ze succes willen boeken met het bedrijf. Veel bedrijven komen hier achter, dus je bent zeker niet de enige die een webshop wilt laten maken.

Waarom moet je een webshop hebben?

Er zijn verschillende redenen waarom je als bedrijf over een webshop zou moeten beschikken. Deze redenen lopen sterk uiteen. Om het wat makkelijker te maken hebben we hieronder de belangrijkste redenen even op een rijtje gezet:

Een belangrijke reden waarom een webshop laten maken in Gent zo belangrijk is, is het feit dat snelheid een cruciale rol speelt binnen het bedrijf. Klanten kunnen hun bestellingen altijd en overal snel en eenvoudig plaatsen. Vooraf ingestelde instellingen voor de bestelde artikelen besparen je een hele hoop tijd. Een bevestiging en verwerking van de bestelling vindt direct plaats en de actuele status wordt met de klant gedeeld. Bovendien zal een webshop ervoor zorgen dat alles een stuk soepeler zal lopen binnen het bedrijf.

E-commerce groeit jaarlijks en als ondernemer is het belangrijk om op de hoogte te blijven van de trends. Het is ook belangrijk om in de markten te zitten waar ruimte is voor groei, en dit is er zeker een. E-commerce is een businessmodel voor zowel nieuwe ondernemers als voor degenen die hun bestaande bedrijf willen uitbreiden. Als je in de e-commerce wilt stappen dan is een website laten maken in Gent een van de meest eenvoudige dingen die je maar kunt doen. Door zelf een webshop te laten maken zal je inspelen op de veranderingen en weet je zeker dat je in de toekomst mogelijk kan doorgroeien.

Verkoop- en bestelprocessen hebben veel minder administratieve verplichtingen. Doordat ze digitaal gekoppeld kunnen worden is het super makkelijk om automatisering toe te passen binnen het bedrijf. De assortimenten, hoeveelheden en prijslijsten kunnen worden gepersonaliseerd en aangepast aan de primaire behoeften en gewoontes van de klant. Dit maakt het proces nog efficiënter dan voorheen. Uiteraard kunnen wij je hier altijd op een zo professioneel mogelijke wijze mee van dienst zijn.

De vereenvoudiging van het bestelproces in combinatie met een snellere uitvoering heeft altijd een positief effect op de verkoop, tenminste als je het hebt over de frequentie en het volume van de bestellingen. Echter zorgt het ook op een andere manier voor een grotere verkoop. Marketeers kunnen namelijk op elk moment reclame op de website zetten om dit te testen met een doelgroep. Dit kan vervolgens geoptimaliseerd worden. Op deze manier beïnvloeden ze specifiek de vraag via gepersonaliseerde aanbiedingen of reageren ze op marktomstandigheden. Door hierop in te spelen is het mogelijk om aanzienlijk meer omzet te behalen.

Het verkrijgen van klantgegevens via jouw website is van grote waarde voor het bedrijf. Het stelt de verkoopafdeling in staat om specifieke strategieën en campagnes in te plannen voor de producten. Daarnaast kan je als bedrijf de supply chain optimaliseren. De directe feedback van de klant maakt duidelijk hoe de site verbeterd kan worden. Zonder webshop is het lastig en zelfs bijna onmogelijk om aan deze data te komen.

Onze voordelen op een rij:

Zoals je hierboven wel hebt kunnen zien is het een verstandig idee om ook een webshop te laten maken in Gent. Door een eigen webshop ben je in staat om de klant zo professioneel mogelijk een platform te bieden voor het bestellen van de producten. Waarom zit je bij ons goed als het aankomt op alle mogelijke webshops? Dat kun je hieronder terugvinden:

Professioneel en betrouwbaar
een van de voornaamste reden dat je bij ons goed zit als het aankomt op het laten maken van een webshop is natuurlijk het feit dat wij professioneel en betrouwbaar te werk zullen gaan. Alle webshops die wij onder handen nemen voldoen aan alle mogelijke eisen die je maar kunt stellen. Van SEO waarden tot aan reclamemogelijkheden, de website zal volledig naar wens worden gemaakt. Door deze professionaliteit ben je voorzien van een webshop die aansluit bij wat je al die tijd al in gedachten had.

Keer op keer betaalbaar
wij begrijpen maar al te goed dat je als kleine onderneming niet zoveel budget hebt bij het opzetten van het bedrijf. Dit is de reden dat onze webshops altijd weer betaalbaar zullen zijn. Door deze schappelijke prijzen is het zelfs voor de kleinere ondernemers mogelijk om van een prima website voorzien te zijn. Voor je het weet zal ook jij je eerste klanten binnenhalen op de website.

Hoge mate van kennis en expertise
wij zijn zeer gedreven als het aankomt op het laten maken van webshops. Door onze kennis weten wij precies wat er komt kijken bij het opbouwen van een goede webshop. Deze kennis zorgt ervoor dat wij de concurrenten te slim af zullen zijn en dat jouw bedrijf echt naar de top zal worden getild. Hierdoor blijf je alle andere bedrijven altijd weer een stap voor, zo weet je zeker dat je jouw doelgroep op de best mogelijke manier zult bereiken via het internet.

ecommerce

Een website op maat laten maken in Gent

Wij staan bekend om onze websites op maat. Door deze webshops op maat zal je voorzien zijn van een webshop die past bij wat je zoekt. Je kunt het namelijk zo uitgebreid of simpel maken als je zelf wilt.

Zoek jij een webshop met een groot aantal betaalmogelijkheden? Moet de klant de optie hebben om met een klik op de knop te kunnen betalen? Of wil je graag dat de klant de bestellingen via de webshop zelf kan volgen? Door tijdens de afspraak jouw wensen duidelijk te maken zal ons team bekijken wat er allemaal mogelijk is. Samen met jou gaan we om de tafel zitten om even alles op een rijtje te zetten. Dit zorgt ervoor dat het uiteindelijke resultaat precies aan zal sluiten bij wat je zoekt. Uiteraard doen wij ons best om de website naar behoren te ontwikkelen, wij zijn namelijk pas tevreden als jij dat ook bent.

Maak vandaag nog een afspraak!

Een eigen webshop biedt veel mogelijkheden voor alle mogelijke soorten bedrijven. Het creëren van een winstgevende webshop is nog nooit zo eenvoudig geweest als nu. Dat betekent echter niet dat het lanceren van een webshop makkelijk zelf kan worden gedaan. Zoals bij alle online zaken is het van belang dat je een professional inschakelt. Bij ons ben je aan het juiste adres voor een webshop laten maken in Gent. Professioneel, betrouwbaar en gedreven, dat is hoe je ons het beste kunt omschrijven.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak. Wij helpen jou met het creëren van een winstgevende webshop zodat ook jij in staat bent om het bedrijf te laten groeien.